Sale!

EBOOK ISLAMIC BY MOMMYHANA

RM99.00 RM69.00

14 in stock

Description

Assalamualaikum uuuooulllss,
Memperkenalkan ISLAMIC E-BOOK Special edition Pertama di Malaysia
Sistem pembelajaran electronik pertama di Malaysia dengan merangkumi semua asas pembelajaran dari sudut agama dan sahsiah.
Tiada lagi gadget yang melalaikan!
Anak kecil belajar solat dengan cara yang mudah.
Mengandungi bacaan Al-Quran dan doa-doa harian.
Mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak.
.

KINI eBook-Ku telah di ubah dengan dwi-bahasa. (Bahasa English dan Bahasa Malaysia-BM & BI)

Antara isi kandungan yang terdapat dalam eBook-Ku
  Biodata
 Mengenal a b c
Mengenal buah-buahan
Mengenal haiwan
Mengenal kenderaan
Tentang Masa
Mengenal nombor
Mengenal warna
Mengenal bentuk
Bersukan
 Mengenal barang keperluan
Rukun Islam & Rukun Iman
Belajar mengambil WUDU’
Niat solat 5 waktu
Belajar mengerjakan Solat
Mengenal 25 Rasul
Doa-doa harian
 5 Buah lagu

SEMUA DALAM 1 BUKU

Banyak kelebihan yang ada dalam ebook-ku special edition ni kan Sangat berbaloi ibu bapa hadiahkan untuk anak tersayang..Pelaburan yang bermakna utk beri ilmu pada mereka .Spesifikasi~ Memerlukan 3 unit bateri AA~ Ukuran buku ialah 28 x 28 x 2.5 cm

FREE GIFT:- MARKER (RM5)

                              DUMMY STYLUS PEN (RM5)

ADA WARRANTY 30 HARI !

——————————————————————————-

E-BOOK KU SPECIAL EDITION HARGA Asal Rm99 .Harga Promosi RM69 sahaja!

POSTAGE Semenanjung: 1unit RM9POSTAGE Sabah&Sarawak: 1unit RM14www.wasap.my/60195720525

 https://ebookkuislamic.blogspot.my

————————————————————————————————–

Frequently Ask Question. (FAQ)

1- eBookKu Islamic Special Edition ni sesuai untuk anak kecil umur berapa?
eBook ini sesuai untuk anak kecil seawal 6 bulan dengan bimbingan ibu bapa sehingga umur 9 tahun.
.
2- Ada warranty tak?
ans: Ada, warranty selama 30hari bersyarat tiada kerosakan fizikal pada eBook-Ku (seperti kesan hentakan atau bahagian tercabut).
.
3- Kalau barang sampai dah rosak macam mana?
ans: Sila inform HQ setelah barang diterima dari pihak poslaju. Pertukaran serta merta untuk barang yang rosak.
.
4- Penggunaan Bahasa dalam eBookKu Islamic Special Edition ni?
ans: Menggunakan dua bahasa utama iaitu Malay dan English.
.
5-Berapa muka surat? Belajar apa dalam eBook-Ku?
ans: 20 m/s. Dalam eBook-Ku, anak-anak kecil akan belajar mengenal ABC, Mengenal Haiwan dan bunyi, Mengenal buah-buahan, Mengenal kenderaan dan bunyi, Mengenal huruf, Mengenal bunyi ejaan & sebutan, Mengenal tumbuhan, Mengenal sayur-sayuran, Mengenal warna, Mengenal bentuk, Mengenal jenis sukan, belajar mengenai rukun islam dan rukun iman, Belajar mengenai masa, Mengenal cara berwuduq, Belajar rukun solat, Mengenal doa-doa harian. Ada mengandungi surah lazim, asma ul husna dan doa dhuha.
.
6-Guna battery apa?
eBook-Ku menggunakan batery AA sebanyak 3 biji.

———————————————————————————————-

BERAPA HARGANYA???


Harga  RM 99

 
Tapi sekarang ada HARGA PROMOSI LESS 30% HANYA
 
RM69 sahaja
 
CEPAT GRAB! sebelum harga Promosi berakhir.
 
Boleh pm Ayu untuk lockkan harga ye
Postage RM 9 shj
So total Rm 78 shj ye
 

*RM 69 SAHAJA SELF PICK UP AT BANDAR SRI PUTRA/SERDANG dan Kawasan sekitar

 Tiada lagi gadget yang melalaikan!
 Anak kecil belajar solat dengan cara yang mudah.
 Mengandungi bacaan Al-Quran dan doa-doa harian.
 Mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak.

.

Antara isi kandungan yang terdapat dalam eBook-Ku

✔ Mengenal rukun solat
✔ Mengenal doa-doa harian
✔ Mengenal rukun solat
✔ Mengenal haiwan
✔ Mengenal buah-buahan
✔ Mengenal kenderaan
✔ Mengenal alam semulajadi
✔ Mengenal huruf
✔ Mengenal bunyi ejaan & sebutan
✔ Mengenal tumbuhan
✔ Mengenal sayur-sayuran
✔ Mengenal warna
✔ Mengenal bentuk
✔ Mengenal jenis sukan
✔ Mengenal peralatan di rumah
✔ Mengenal negara-negara
     dan banyak lagi!
 
 
 

ISLAMIC EBOOK BY MOMMY HANA

Material: Plastic and hard copybook
Battery type: 3pcs AA Battery
Book dimension: 28 x 27 x 2 cm

cover buku guna kertas keras dan tebal.
isi dalam guna kertas keras + salut plastic minyak (utk elak basah).

Susah nak koyak sebenarnya. Tapi kalau anak kecik lagi, sebaiknya ada pengawasan ibunya sekali. Jgn tinggalkan anak tu main sorg2.


kalau anak dah besar sikit, ok la kut.

Additional information

Weight 0.5 kg