Sale!

Nasal Aspirator by Mommyhana

RM130.00 RM99.00

Description

[SUSAH HATI ANAK TAK BOLEH NAFAS, TAK BOLEH TIDUR -HIDUNG TERSUMBAT GARA-GARA SELSEMA?]

Bukan anak je mak ayah pun susah hati. dah 3 hari 3 malam anak merengek sebab sesak nafas.. masa tu juga mak ayah berjaga malam macam-macam dah dibuat tapi masih tak lega.

Tak boleh tidur bila ANAK SELSEMA?
Meragam sebab HIDUNG TERSUMBAT?
Meh kak ayu nak citer kami ada solusinya

PENYEDUT HINGUS AUTOMATIK
~ Sesuai dari Newborn-4tahun
~ Mudah digunakan
~ Selamat & Berkesan
~ Tidak menyakitkan
~ 3 Kuasa sedutan
~ 3 Muzik
~ Warranty SETAHUN
~ 4 Free GIFTS
~ Harga Berpatutan
Haaa mama dah tak perlu risau lagi, mama dan adik dua-dua boleh tidur lena. Yeayyyyy

——————————————————————–
Nasal Aspirator by MommyHana.
——————————————————————–

Nasal Aspirator ni TIDAK PERLU PICIT, TIDAK PERLU SEDUT.

Ia berfungsi dengan kuasa penyedut automatic. Nasal Aspirator ini membantu untuk melegakan hingus/lendir di hidung anak2. Dapatkannya segara supaya ibubapa dapat tido yg sempurna!!

Harga Asal jualan RM259. Tetapi kini kami ada tawarkan harga promosi iaitu RM130 SAHAJA!!! ya RM130 SAHAJA!!!

Yang paling BEST, bukan itu sahaja, anda akan dapat 5 lagi FREEGIFT bernilai lebih RM100++

FREE Battery

FREE 3 Silicon probes untuk bayi (0-3m, 3-1y and 1y above) bernilai RM50

FREE 25 Hygiene disposable caps bernilai RM20

FREE 2 Spared sealing bernilai RM30

Postage RM 9 sm/ RM 14 SS

 

COD kawasan berhampiran putrajaya/serdang/bangi/nilai/ PJ/dll

P/S: Warranty dari Mommyhana adalah 1 tahun!!!!

——————

Q & A?

——————

Soalan untuk nasal aspirator:

1- Waranty tu cover dr segi apa

Ada tak yang kerosakan yg tak cover warranty?

Ada. Kerosakan yang dibuat oleh kecuaian customer sndiri.

– Contoh : Terjatuh, anak baling, masuk air dll.

2.Selain bsuh dengan salt water tu boleh letak dlm sterilizer tak?

Boleh juga. Tu second option kalau ada sterilizer, tapi kena cuci dengan air  biasa dulu baru masukkan strelizer.

3.Salt water tu bancuh sndiri ke? Brapa byk garam?

Option 1: Kalau nak mudah beli dekat kedai.

Kalau taknak, bancuh sendiri. Agak2 la beberapa sudu garam sahaja.

4.Basuh dengan sabun cuci botol baby tu boleh tak?

Boleh. Guna pencuci botol susu tu je. Paling mudah.

.

5.Cara simpan mcm mana?

Utk nasal, lepas pakai keringkan dan masukkan balik dalam box.

——————————————————

*Cara guna NA Mommy Hana*

——————————————————

  1. Pastikan probe sesuai dengan umur
  2. Pastikan probe betul-betul fit ke lubang hidung supaya ada vacuum untuk sedut hingus
  3. Make sure hold in a few second (around 10 second)
  4. Cuba tutup sebelah hidung

InsyaAllah hingus keluar

 

*Peringatan!*

– Kuasa sedutan NA adalah diluluskan dlm perubatan. Jika sedutan terlalu kuat, ia mungkin boleh melukakan hidung bayi dan menyebabkan pendarahan…

————————————————————–

Ada yang cakap kat mama, alahaiii sedut jer guna mulut, tak payah keluar duit mahal2 , anak saya 5 orang sedut guna mulut, alhamdulillah sihat semuanya..

Ada pulak yang cakap.. Hingus anak pun tak sanggup nak sedut.. Ni lah mak ayah zaman sekarang..

Meh mama nak cakap yer ,mak ayah yang hebat semua.. Yakin sangat ker yang mulut kita tu bersih?? Biarlah dah basuh mulut , gosok gigi sepuluh kali pun.. Yakin ker air liur kita tu bebas dari kuman…lagi lah kalau dapat ayah yang merokok, yakin sangat ker kefien rokok tu tak melekat kat gigi, kat air liur, kat pipi kat lidah kat semua kawasan dalam mulut tu….tau tak sedangkan asap rokok yang melekat kat baju tu pun dah sangat bahaya pada bb.. Inikan pulak kalau dah bercampur ngan air liur… Fiki lah yer mak ayah yang bijak..

Pastu pulak mama nak hurai pasal mak ayah zaman sekarang dah tak sanggup nak sedut hingus anak… Kakak bawang… Ni mama nak cerita yer… Kalau hingus anak tu cair , putih suci, sikit jer , ok jugak lagi… Tapi kalau dah hijau, pekat melekat, meleleh sampai nak masuk mulut.. Rasanya kakak bawang sanggup tak nak sedut..

Sekarang dah ada kemudahan, kita gunakan kemudahan sebaiknya..kita tak sedut hingus guna mulut bukan kita tak sayang , sebab kita sayang lah kita guna vacum hingus ni…selamat..mudah …dan terjamin kebersihannya…

Mak ayah yang bijak pandai fikir fikir yer