Sale!

Pregnancy Giftbox-BUKU ALHAMDULILAH HAMIL

RM69.90 RM59.90

Category:

Description

Hi suami-suami, ibu-ibu serta mertua-mertua yang sayangkan si Isteri/anak sedang hamil tu kan! Mesti you guys nk kan yang terbaik unt bayi di dalam kandungan dan mesti you guys ada banyak persoalan kehamilan “Boleh ke tak boleh semasa hamil ni kan!”

Contohnya, boleh ke makan nenas? Boleh ke mandi sauna atau pergi massage?

Ha, Jangan lupa dapatkan buku Alhamdulilah, Hamil! Yg dtg dlm bentuk PREGNANCY GIFT BOX ni! Bagi dekat wifey supaya dia hepi, awk pun hepi, baby dlm perut pun hepi!

Bukan setakat buku je, ada juga penutup mata yg boleh dipanas sejukkan, boleh bantu wifey unt dapatkan rehat dan tidur yang cukup!

Tak lupa, sebuah bingkai gambar untuk letak gambar ultrasound pertama bayi!

Semua ni, semua di jadikan hadiah kehamilan atau perkahwinan tau! Harga promosi hanya RM59.90 je! Dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!